icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.
training / Mannen

Kicks-training


 • donderdag 13 juni
  16:30 - 18:00

 • USVV Odysseus ’91

  Utrecht - Oost

 • Meza Kabanyane

 • Onbeperkt €25 p. maand, los va. €6,40
 • Kleedkamers met douches aanwezig
 • Voetbalschoenen zelf meenemen
 • Ontvangst in de kantine

Gooi ‘m in de groep!

Aanmelden niet meer mogelijk

Check andere Kicks-voetballers›
Missing Mapbox GL JS CSS

USVV Odysseus ’91

Uppsalalaan 3

In het oosten van Utrecht, vlak bij het UMC speelt USVV Odysseus ‘91 in de paars-witte tenues. Odysseus wordt soms beschouwd als buitenbeentje in de voetbalwereld. Waarom? Omdat in tegenstelling tot andere clubs, de vereniging uit bijna alleen maar studenten bestaat. Bij Odysseus mikken we specifiek op Kicks-voetballers op en rondom De Uithof. Studenten, promovendi en docenten. Door Kicks-voetbal aan te bieden aan het einde van de middag kunnen voetballers direct vanuit de collegezalen, bibliotheken en docentenkamers door naar het veld om hun hoofd even leeg te maken.

Programma

Een Kicks-training is een afwisselende en uitdagende training, die bol staat van de snelle partijvormen.

De speciaal opgeleide Kicks-coach zorgt voor de ontvangst, een afwisselend en spannend programma, hesjes en goede ballen.

Warming-up

Een Kicks-training begint altijd met een korte, stevige warming-up. Met bal. Zo krijgt de Kicks-coach een beeld van het niveau van de spelers, en leert iedereen elkaar ook een beetje kennen.

Oefenvormen

Vervolgens worden er een aantal oefenvormen afgewerkt. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan dit variëren van het klassieke afwerken op doel in een nieuw jasje, tot een 2 tegen 2 zonder doelen. Oefeningen volgen snel achter elkaar zodat je nooit stilstaat.

Partijspel

Tenslotte worden er verschillende partijvormen ingedeeld. Teams en spelers draaien regelmatig door. Dat zorgt voor uitdagende en snelle partijtjes met verschillende technische aspecten. Per partijvorm scoor je individueel punten. Dat levert een winnaar op. Of bij gelijk eindigen van twee spelers, een afsluitende oefening om de uiteindelijke man-of-the-match te bepalen.

Aanmelden niet meer mogelijk

Wij maken gebruik van cookies