icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.
training / Mannen

Kicks-training


 • maandag 17 juni
  20:00 - 21:30

 • ASV Arsenal

  Amsterdam - Zuid

 • Armando Fabris

 • Onbeperkt €25 p. maand, los va. €6,40
 • Kleedkamers met douches aanwezig
 • Voetbalschoenen zelf meenemen
 • Ontvangst in de kantine

Gooi ‘m in de groep!

Aanmelden niet meer mogelijk

Check andere Kicks-voetballers›
Missing Mapbox GL JS CSS

ASV Arsenal

IJsbaanpad 50

Voetballen op het terrein van Arsenal, tegenover het Olympisch stadion. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het mogelijk. ASV Arsenal is een club met geschiedenis. Zo had het Engelse Arsenal toestemming nodig van het Amsterdamse Arsenal om ‘Arsenal’ als naam te houden. De Amsterdammers gunden de Gunners hun naam en gaven toestemming. De club aan het Ijsbaanpad telt meer dan 20 seniorenelftallen (zaterdag en zondag) en zag nog steeds nieuwe kansen in kicks.

Programma

Een Kicks-training is een afwisselende en uitdagende training, die bol staat van de snelle partijvormen.

De speciaal opgeleide Kicks-coach zorgt voor de ontvangst, een afwisselend en spannend programma, hesjes en goede ballen.

Warming-up

Een Kicks-training begint altijd met een korte, stevige warming-up. Met bal. Zo krijgt de Kicks-coach een beeld van het niveau van de spelers, en leert iedereen elkaar ook een beetje kennen.

Oefenvormen

Vervolgens worden er een aantal oefenvormen afgewerkt. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan dit variëren van het klassieke afwerken op doel in een nieuw jasje, tot een 2 tegen 2 zonder doelen. Oefeningen volgen snel achter elkaar zodat je nooit stilstaat.

Partijspel

Tenslotte worden er verschillende partijvormen ingedeeld. Teams en spelers draaien regelmatig door. Dat zorgt voor uitdagende en snelle partijtjes met verschillende technische aspecten. Per partijvorm scoor je individueel punten. Dat levert een winnaar op. Of bij gelijk eindigen van twee spelers, een afsluitende oefening om de uiteindelijke man-of-the-match te bepalen.

Aanmelden niet meer mogelijk

Wij maken gebruik van cookies