icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.
training / Mannen

Kicks-training


 • maandag 28 oktober
  20:00 - 21:30

 • VVA / Spartaan

  Amsterdam - West

 • kicks-coach

 • Onbeperkt €25 p. maand, los va. €6,40
 • Kleedkamers met douches aanwezig
 • Voetbalschoenen zelf meenemen
 • Ontvangst in de kantine

Gooi ‘m in de groep!

Check andere Kicks-voetballers›
Missing Mapbox GL JS CSS

VVA / Spartaan

Laan van Spartaan 1

In het midden van nieuwbouwwijk Nieuw-West in Amsterdam ligt een club met geschiedenis: VVA/Spartaan. Spartaan bestaat al sinds 1901 en VVA begon niet veel later in 1903. Samen stonden ze drie keer in de bekerfinale voordat ze fuseerden tot VVA/Spartaan. Inmiddels is de club een vertrouwd gezicht in een levendige buurt. Verschillende leeftijden en culturen wisselen elkaar hier af. Dat zien we ook terug tijdens kicks-trainingen.

Programma

Een Kicks-training is een afwisselende en uitdagende training, die bol staat van de snelle partijvormen.

De speciaal opgeleide Kicks-coach zorgt voor de ontvangst, een afwisselend en spannend programma, hesjes en goede ballen.

Warming-up

Een Kicks-training begint altijd met een korte, stevige warming-up. Met bal. Zo krijgt de Kicks-coach een beeld van het niveau van de spelers, en leert iedereen elkaar ook een beetje kennen.

Oefenvormen

Vervolgens worden er een aantal oefenvormen afgewerkt. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan dit variëren van het klassieke afwerken op doel in een nieuw jasje, tot een 2 tegen 2 zonder doelen. Oefeningen volgen snel achter elkaar zodat je nooit stilstaat.

Partijspel

Tenslotte worden er verschillende partijvormen ingedeeld. Teams en spelers draaien regelmatig door. Dat zorgt voor uitdagende en snelle partijtjes met verschillende technische aspecten. Per partijvorm scoor je individueel punten. Dat levert een winnaar op. Of bij gelijk eindigen van twee spelers, een afsluitende oefening om de uiteindelijke man-of-the-match te bepalen.

Wij maken gebruik van cookies