icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.
training / Mannen

Kicks-training


 • dinsdag 24 september
  20:30 - 22:00

 • DVSU

  Utrecht - Zuid

 • Meza Kabanyane

 • Onbeperkt €25 p. maand, los va. €6,40
 • Kleedkamers met douches aanwezig
 • Voetbalschoenen zelf meenemen
 • Ontvangst in de kantine

Gooi ‘m in de groep!

Check andere Kicks-voetballers›
Missing Mapbox GL JS CSS

DVSU

Olympus 11

DVSU, spelend in het zuidoosten van Utrecht op Sportpark Lunetten (in de gelijknamige Utrechtse wijk) is de club waar de allereerste kicks-training ooit plaats heeft gevonden. Die eerste training is allang geschiedenis en DVSU verwelkomt sindsdien iedere dinsdag en donderdag een trouwe groep kicks-voetballers. De club begon op hobbelige achterafveldjes in Utrecht-Oost maar beschikt tegenwoordig over vier verlichte kunstgrasvelden die zij samen met VVU Ardahanspor delen.

Programma

Een Kicks-training is een afwisselende en uitdagende training, die bol staat van de snelle partijvormen.

De speciaal opgeleide Kicks-coach zorgt voor de ontvangst, een afwisselend en spannend programma, hesjes en goede ballen.

Warming-up

Een Kicks-training begint altijd met een korte, stevige warming-up. Met bal. Zo krijgt de Kicks-coach een beeld van het niveau van de spelers, en leert iedereen elkaar ook een beetje kennen.

Oefenvormen

Vervolgens worden er een aantal oefenvormen afgewerkt. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan dit variëren van het klassieke afwerken op doel in een nieuw jasje, tot een 2 tegen 2 zonder doelen. Oefeningen volgen snel achter elkaar zodat je nooit stilstaat.

Partijspel

Tenslotte worden er verschillende partijvormen ingedeeld. Teams en spelers draaien regelmatig door. Dat zorgt voor uitdagende en snelle partijtjes met verschillende technische aspecten. Per partijvorm scoor je individueel punten. Dat levert een winnaar op. Of bij gelijk eindigen van twee spelers, een afsluitende oefening om de uiteindelijke man-of-the-match te bepalen.

Wij maken gebruik van cookies