icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.
training / Mannen

Kicks-training


 • zondag 14 juli
  10:00 - 11:30

 • USV Hercules

  Utrecht - Noordoost

 • Cyrille Tchesnakoff

 • Onbeperkt €25 p. maand, los va. €6,40
 • Kleedkamers met douches aanwezig
 • Voetbalschoenen zelf meenemen
 • Ontvangst in de kantine

Gooi ‘m in de groep!

Aanmelden niet meer mogelijk

Check andere Kicks-voetballers›
Missing Mapbox GL JS CSS

USV Hercules

Voorveldselaan 2

USV Hercules is een van de grotere en oudere voetbalclubs in Nederland. Gevestigd aan de rand van Utrecht, nabij de Voorveldse Polder, is het in 1882 als cricketclub opgerichte Hercules een fantastische sportclub met 2500 leden, verdeelt over 7 sporten. Door de 100 voetbalteams is het passen en meten om de trainingsavonden goed in te delen. Een luxeprobleem, zo vindt ook bestuursvoorzitter Frank Beemer. Die tevens ruimte vrijmaakte voor een kicks-training op de maandagavond.

Programma

Een Kicks-training is een afwisselende en uitdagende training, die bol staat van de snelle partijvormen.

De speciaal opgeleide Kicks-coach zorgt voor de ontvangst, een afwisselend en spannend programma, hesjes en goede ballen.

Warming-up

Een Kicks-training begint altijd met een korte, stevige warming-up. Met bal. Zo krijgt de Kicks-coach een beeld van het niveau van de spelers, en leert iedereen elkaar ook een beetje kennen.

Oefenvormen

Vervolgens worden er een aantal oefenvormen afgewerkt. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan dit variëren van het klassieke afwerken op doel in een nieuw jasje, tot een 2 tegen 2 zonder doelen. Oefeningen volgen snel achter elkaar zodat je nooit stilstaat.

Partijspel

Tenslotte worden er verschillende partijvormen ingedeeld. Teams en spelers draaien regelmatig door. Dat zorgt voor uitdagende en snelle partijtjes met verschillende technische aspecten. Per partijvorm scoor je individueel punten. Dat levert een winnaar op. Of bij gelijk eindigen van twee spelers, een afsluitende oefening om de uiteindelijke man-of-the-match te bepalen.

Aanmelden niet meer mogelijk

Wij maken gebruik van cookies