icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

Ga lekker voetballen.

Boek vanavond nog een Kicks-training bij jou in de buurt.

Bekijk ons voetbal­aanbod

Dit is een Kicks-training

Een Kicks-training is een afwisselende en uitdagende training, die bol staat van de snelle partijvormen.

 • 90 minuten non-stop voetballen
 • Begeleiding van een professionele Kicks-coach
 • Kleedkamers, douches en gezellige kantine aanwezig
 • Onbeperkt €25 p. maand, los va. €6,40

Onze spelers over Kicks

Lennart

Een zeer relaxte training, waarbij je toch met een zeer voldaan gevoel van het veld afloopt.

De Kicks ranglijst

 • 1
  Bart*

  P

  37

  W

  7

  AS

  11
 • 2
  Feshaye*

  P

  20

  W

  6

  AS

  1
 • 3
  Thomas*

  P

  20

  W

  4

  AS

  0

Door te trainen kun je punten scoren voor een individuele ranglijst. Kom je vaak en geef je veel assists? Dan stijg je op de ranglijst en maak je eind van iedere maand kans op een toffe prijs. Check jouw plek hier.

Check jouw plek›

Meest gestelde vragen

Wat is Kicks?

Kicks is georganiseerd voetballen voor de liefhebber met een druk leven en een volle agenda. Jij kiest de locatie, het moment en de vorm die het beste bij jou passen. Je kunt alleen komen, of vrienden meenemen.

Hoeveel mensen komen er voetballen en wie zijn dat?

Minimaal 8, maximaal 16 voetballers. Mannelijke (oud-)voetballers, en per avond verschilt het wie er zijn. Sommigen komen alleen, andere in tweetallen of groepjes. Sommige trainen regelmatig, sommigen zijn nieuw. Kortom; een leuke mix van voetballers die komen voor hetzelfde: 90 minuten goed georganiseerd voetballen, zonder gedoe.

Wie is de coach en wat doet hij?

Elke speellocatie heeft zijn eigen coach. Onze coach is altijd een ervaren voetbaltrainer die ervoor zorg dat alles goed geregeld is, zodat jij 90 minuten lang alleen maar hoeft te voetballen. Hij zorgt voor snelle, afwisselende oefeningen en partijtjes, geeft tips (als je dat graag wil!). Hij houdt rekening met eventuele blessures en voorkomt dat trainingen er té fanatiek aan toe gaan. Dus geen sprintjes en technische trainerspraat, maar een leuke avond goed georganiseerd voetballen.

Wat is het niveau van de training?

Jouw niveau! Daar zorgt onze coach voor. Iedereen kan meedoen aan onze trainingen, en het zijn overwegend spelers met een aardige basis voetbalervaring. Natuurlijk zijn er verschillen in kwaliteit en conditie, maar de trainer zorgt ervoor dat je daar niets van merkt.

Moet ik zelf spullen meenemen?

Ja, in ieder geval sportkleding en voetbalschoenen (geschikt voor kunstgras). Omkleden en douchen kan ook altijd bij ons. Neem in dat geval de spullen die je daarvoor nodig hebt mee. We spelen op kunstgras.

Onze clubs

Op dit moment in Amsterdam & Utrecht, binnenkort in heel Nederland.

Lees meer over onze locaties
Missing Mapbox GL JS CSS

Eerstvolgende Kicks-trainingen

Utrecht

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Programma

Een Kicks-training is een afwisselende en uitdagende training, die bol staat van de snelle partijvormen.

De speciaal opgeleide Kicks-coach zorgt voor de ontvangst, een afwisselend en spannend programma, hesjes en goede ballen.

Warming-up

Een Kicks-training begint altijd met een korte, stevige warming-up. Met bal. Zo krijgt de Kicks-coach een beeld van het niveau van de spelers, en leert iedereen elkaar ook een beetje kennen.

Oefenvormen

Vervolgens worden er een aantal oefenvormen afgewerkt. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan dit variëren van het klassieke afwerken op doel in een nieuw jasje, tot een 2 tegen 2 zonder doelen. Oefeningen volgen snel achter elkaar zodat je nooit stilstaat.

Partijspel

Tenslotte worden er verschillende partijvormen ingedeeld. Teams en spelers draaien regelmatig door. Dat zorgt voor uitdagende en snelle partijtjes met verschillende technische aspecten. Per partijvorm scoor je individueel punten. Dat levert een winnaar op. Of bij gelijk eindigen van twee spelers, een afsluitende oefening om de uiteindelijke man-of-the-match te bepalen.

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies