icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.
Toernooi / Gesloten

KNVB Kicks toernooi

donderdag

15 augustus

Speelschema

Geen wedstrijden gevonden.

Topscorers

Er is nog nooit gescoord!

Locatie

Missing Mapbox GL JS CSS

USV Hercules

Voorveldselaan 2

USV Hercules is een van de grotere en oudere voetbalclubs in Nederland. Gevestigd aan de rand van Utrecht, nabij de Voorveldse Polder, is het in 1882 als cricketclub opgerichte Hercules een fantastische sportclub met 2500 leden, verdeelt over 7 sporten. Door de 100 voetbalteams is het passen en meten om de trainingsavonden goed in te delen. Een luxeprobleem, zo vindt ook bestuursvoorzitter Frank Beemer. Die tevens ruimte vrijmaakte voor een kicks-training op de maandagavond.

Programma

Op een toernooiavond speel je tegen andere teams uit jouw stad, minimaal 3 en maximaal 5 teams per stad. We spelen 6 tegen 6 op een kwart veld, zonder keepers. Kicks regelt scheidsrechters, ballen, hesjes etc. Per toernooiavond is er 1 winnaar die we kort huldigen tijdens de prijsuitreiking in de kantine.

Voorbereiding

Wij zorgen dat alles goed geregeld is. Onze gastheer/-vrouw ter plaatse zorgt voor hesjes en goede ballen, ontvangt jou en je team, wijst je de kleedkamer en zorgt ervoor dat jullie na afloop te lang in de kantine blijven hangen! Pak ter voorbereiding gerust een Kicks-training mee.

Bekijk Kicks-training

Wedstrijden

Per avond voetbal je gegarandeerd 1 uur lang wedstrijden. Je speelt tegen alle aanwezige tegenstanders van die avond. De wedstrijdduur hangt af van het aantal aanwezige teams. De assist-gevers worden bijgehouden en de meest gulle voetballer ontvangt een passende prijs.

Ranglijst

Ranglijst

Bij Kicks voetbal je voor je plezier, maar winnen is absoluut niet vies. Ieder toernooi kent een eindwinnaar die op diezelfde avond nog een prijs ontvangt. Daarnaast verzamel je door mee te doen aan Kicks-toernooien punten voor de Kicks-ranglijst. Doe je vaker mee (en win je zo nu en dan ook nog eens), dan eindig je hoger op de ranglijst.

Bekijk toernooiranglijst

Spelregels

Bij Kicks hanteren we spelregels die het spel sneller en leuker maken. De scheidsrechter zorgt dat de nieuwe regels worden nageleefd. Onze spelregels zijn:

  • Wedstrijden worden gespeeld op een kwart veld (kleine doeltjes)

  • Teams mogen onbeperkt wisselen en spelen zonder keeper

  • Intrappen nadat een bal uit of achter is gegaan

  • Je mag alleen vanaf de helft van de tegenstander scoren

  • Spelers houden altijd vijf meter afstand bij het intrappen

  • Geen slidings met een speler in de buurt – wel mag je de goal blokken of een bal binnen houden met een sliding

  • Aftrappen (bij start of na een doelpunt) in het midden van het veld

Wij maken gebruik van cookies