icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

Iedere week een 6v6 toernooiavond.

Bepaal zelf wanneer jouw team meedoet.

Bekijk de toernooiranglijst›

Dit is een Kicks-toernooi

Iedere week is er een 6v6 toernooi waaraan jouw team kan deelnemen. Per avond speel je tegen andere teams uit je stad. Je kunt zelf bepalen welke week je wel en niet meedoet en je betaalt per avond. Heel vrijblijvend dus!

Door toernooien te spelen verover je een plek op de Kicks-ranglijst en maak je kans op ongekende prijzen.

 • Iedere week een toernooiavond met winnaar
 • Maximaal 5 teams per avond
 • 1 uur snel en spannend voetbal
 • €50,- per team per avond
 • Eind van de avond 1 winnaar

Dit is de Kicks-ranglijst

 • 1
  Fonqeladado

  P

  10

  T

  3

  GS

  11
 • 2
  Pompen of verzuipen

  P

  9

  T

  2

  GS

  4
 • 3
  Real Steel

  P

  8

  T

  2

  GS

  21
 • 4
  30+ers in beweging

  P

  8

  T

  4

  GS

  8
 • 5
  vv Ockie

  P

  5

  T

  1

  GS

  25

Door mee te doen aan toernooien verzamelt jouw team punten. Die punten tellen op, en bepalen jouw plek op de ranglijst. Doe je vaker mee, dan is de kans groot dat je hoger eindigt. Kun je een paar weken niet? Geen probleem, je scoort weer punten als je er wél bent.

Je wint een prijs per gewonnen toernooi, maar ook op basis van je plek op de ranglijst. En die prijzen worden steeds mooier.

Bekijk de toernooiranglijst›

Kies welk Kicks-toernooi je mee wil doen

Utrecht

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Amsterdam

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Kees, aanvoerder Team Rivierwijkers
over een Kicks-toernooi

Kees

Te gek om het eerste Kicks-toernooi te winnen, al was het niet echt ons doel. Het leek ons vooral leuk om weer eens met het oude team mee te doen aan een competitie die ergens over gaat. Mission accomplished!

Kees

Meest gestelde vragen

Wat is Kicks?

Kicks is georganiseerd voetballen voor de liefhebber met een druk leven en een volle agenda. Jij kiest de locatie, het moment en de vorm die het beste bij jou passen. Je kunt alleen komen, of vrienden meenemen. We organiseren trainingen en toernooien voor iedereen die zin heeft om te voetballen. Of je nou een team hebt of niet.

Waar moet ik me melden?

Bij aankomst mag je je meteen melden in de kantine. Daar kun je tegen de gastheer zeggen dat jouw team er klaar voor is. Hij of zij wijst je door naar je kleedkamer en het speelveld.

Moet ik zelf shirts en een bal regelen?

Als je team een eigen tenue heeft dan is dat ideaal, daar kunnen jullie natuurlijk gewoon in spelen. Heeft je team geen eigen tenue dan hebben wij hesjes om onderscheid te maken. Wij hebben genoeg ballen om mee in te spelen.

Moet ik meteen betalen bij het inschrijven?

Ja, als je je voor een toernooi inschrijft moet je meteen betalen. Je kunt je team wel kostenloos inschrijven voor de ranglijst en later een toernooi uitkiezen.

Hoe lang duurt een toernooi?

Een toernooi duurt maximaal 1,5 uur. Hou rekening met een beetje tijd voor omkleden en een prijsuitreiking.

Wat is het niveau op een toernooiavond?

Simpel gezegd; iedereen kan voetballen. Tijdens een toernooiavond speel je tegen vriendengroepen, bestaande (zaal)voetbalteams, collega-teams etc. Het is een mix van speelsterktes en omdat ieder team een ‘finale’ speelt tegen een directe concurrent sluit je altijd af met een spannende wedstrijd.

Hoe vaak zijn er Kicks-toernooiavonden?

Iedere week is er een Kicks-toernooi, zowel in Utrecht als in Amsterdam. In Utrecht spelen we wekelijks op woensdagavond, in Amsterdam wekelijks op maandagavond.

Locatie

Missing Mapbox GL JS CSS

WV-HEDW

Radioweg 86

In de Amsterdamse Watergraafsmeer hebben we bij voetbalclub WV-HEDW de beschikking over een kunstgrasveld. Er zijn voldoende kleedkamers met douches aanwezig. Net als een kantine met terras die na het toernooi uiteraard open is voor een hapje en een drankje.

Bekijk gedetailleerde kaart›

Missing Mapbox GL JS CSS

SV Vechtzoom

Rio de Janeirodreef 203

Sportpark Vechtzoom ligt aan de Vecht in de Utrechtse wijk Overvecht. Bij Vechtzoom spelen we op het kunstgrasveld en kleedkamers met douche zijn aanwezig. Net als een échte voetbalkantine, met terras, die de derde helft perfect kan faciliteren.

Programma

Op een toernooiavond speel je tegen andere teams uit jouw stad, minimaal 3 en maximaal 5 teams per stad. We spelen 6 tegen 6 op een kwart veld, zonder keepers. Kicks regelt scheidsrechters, ballen, hesjes etc. Per toernooiavond is er 1 winnaar die we kort huldigen tijdens de prijsuitreiking in de kantine.

Voorbereiding

Wij zorgen dat alles goed geregeld is. Onze gastheer/-vrouw ter plaatse zorgt voor hesjes en goede ballen, ontvangt jou en je team, wijst je de kleedkamer en zorgt ervoor dat jullie na afloop te lang in de kantine blijven hangen! Pak ter voorbereiding gerust een Kicks-training mee.

Bekijk Kicks-training

Wedstrijden

Per avond voetbal je gegarandeerd 1 uur lang wedstrijden. Je speelt tegen alle aanwezige tegenstanders van die avond. De wedstrijdduur hangt af van het aantal aanwezige teams. De assist-gevers worden bijgehouden en de meest gulle voetballer ontvangt een passende prijs.

Ranglijst

Ranglijst

Bij Kicks voetbal je voor je plezier, maar winnen is absoluut niet vies. Ieder toernooi kent een eindwinnaar die op diezelfde avond nog een prijs ontvangt. Daarnaast verzamel je door mee te doen aan Kicks-toernooien punten voor de Kicks-ranglijst. Doe je vaker mee (en win je zo nu en dan ook nog eens), dan eindig je hoger op de ranglijst.

Bekijk toernooiranglijst

Spelregels

Bij Kicks hanteren we spelregels die het spel sneller en leuker maken. De scheidsrechter zorgt dat de nieuwe regels worden nageleefd. Onze spelregels zijn:

 • Wedstrijden worden gespeeld op een kwart veld (kleine doeltjes)

 • Teams mogen onbeperkt wisselen en spelen zonder keeper

 • Intrappen nadat een bal uit of achter is gegaan

 • Je mag alleen vanaf de helft van de tegenstander scoren

 • Spelers houden altijd vijf meter afstand bij het intrappen

 • Geen slidings met een speler in de buurt – wel mag je de goal blokken of een bal binnen houden met een sliding

 • Aftrappen (bij start of na een doelpunt) in het midden van het veld

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies