icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

Over Kicks

Het nieuwe voetballen

Voetballen. Het zit nog altijd in je hart. Stuitert vaak door je hoofd. En speelt regelmatig een rol in je leven. Dat laatste vooral in mooie anekdotes en op kroegavondjes bij een Champions League-wedstrijd of interland.

Maar zelf spelen is er niet meer bij. Te veel gedoe. Te veel verplichting naar je clubmaten. Te veel verplichtingen aan het thuisfront.

Serieus voetballen past gewoon lastig in je overvolle agenda.

Die laatste zin fluiten we even terug.

Want nu is er Kicks. En bij Kicks kun je serieus voetballen op de meest comfortabele en vrije manier.

Kicks is opgericht om de ware liefhebber een nieuwe, flexibele mogelijkheid te bieden om serieus te kunnen voetballen. Ondanks een drukbezet leven. Iets, wat met het huidige aanbod vrijwel onmogelijk is.

Kicks ontwikkelt en organiseert voetbalactiviteiten, in samenwerking met lokale voetbalclubs. Met dit landelijk dekkend netwerk van voetballocaties geven we jou overal en altijd een ruime keuze. Dus: spelen bij jou in de buurt als het jou uitkomt, in jouw favoriete vorm (trainingen, partijtjes, competitie).

Altijd onder begeleiding van een speciaal opgeleide Kicks-coach, die weet wat het spelletje zo leuk maakt en dit moeiteloos toepast in de praktijk. Garantie voor afwisselend en spannend voetbal.

Met Kicks ben je altijd verzekerd van gelijkgestemde liefhebbers, een goed veld, genoeg en goede ballen, duidelijke hesjes, kleedkamers en gezellige kantines. Dus niet alleen de bal is rond, alles is rond! En dat met alle vrijheid.

Kicks. Jouw favoriete spel in een nieuw jasje.

Beloofd is beloofd

Blijvend vrijblijvend

Ontdek flexibel voetbal in abonnementsvorm: onbeperkt trainen bij Kicks voor een vast bedrag per maand. Of kies voor Kicks credits en betaal per keer.

Jouw keuze

Je kiest zelf de locatie, het moment en de vorm die het best bij jou passen. Serieus voetballen was nog nooit zo flexibel.

Goed geregeld

Goede velden. Goede kleedkamers. Goede ballen. Goede hesjes. Goede coaches. Gezellige kantines.

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies