icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

WV-HEDW

Missing Mapbox GL JS CSS

Kicks-coaches bij WV-HEDW

Daniël Bartels

Overdag rent Daniël zich rot in de horeca. 's Avonds neemt hij wraak en laat hij anderen rennen. Jou dus. Daniël zegt dat hij graag een competite-element laat terugkomen in zijn trainingen. Dat past mooi bij de Kicks-ranking die we gebruiken om onze trainingen wat extra's te geven.

Nick Wals

Ik ben Nick Wals en verzorg sinds een aantal maanden de Kicks training op de maandagavond bij WV-HEDW in Amsterdam Oost. Zelf voetbal ik sinds mijn 5e jaar. Ik kom uit Purmerend en heb in mijn jeugd voor Ilpendam en Fc Purmerend gevoetbald. Daarna heb ik gespeeld in het 1e elftal van ilpendam en dzs uit Neck. De laatste 2 jaar speel ik voor WV iN de zaterdag 2 in de reserve hoofdklasse. Ik heb de opleidig sport en bewegen gevolgd en daar ook voor afgestudeerd. Ik ben trainer bij WV sinds 4 seizoenen. Ik train en coach momenteel de j013-2007-1 die spelen in de hoofdklasse.

Martin Gemin

Martin komt goed voorbereid. Een uur voor de training is hij al bezig met de ballen en de veldjes. Daardoor heeft hij tijdens de training alle aandacht voor het voetballen. Martin speelt veel wedstrijdjes. ''Omdat voetballers dan alles van het voetbal kunnen combineren. Afronden, dribbelen, combinaties, scoren, aanvallen, verdedigen. Het is alles door elkaar.''

Eerstvolgende trainingen

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Eerstvolgende toernooien

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies