icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

USVV Odysseus ’91

Missing Mapbox GL JS CSS

In het oosten van Utrecht, vlak bij het UMC speelt USVV Odysseus ‘91 in de paars-witte tenues. Odysseus wordt soms beschouwd als buitenbeentje in de voetbalwereld. Waarom? Omdat in tegenstelling tot andere clubs, de vereniging uit bijna alleen maar studenten bestaat. Bij Odysseus mikken we specifiek op Kicks-voetballers op en rondom De Uithof. Studenten, promovendi en docenten. Door Kicks-voetbal aan te bieden aan het einde van de middag kunnen voetballers direct vanuit de collegezalen, bibliotheken en docentenkamers door naar het veld om hun hoofd even leeg te maken.

Kicks-coaches bij USVV Odysseus ’91

Martin Gemin

Martin komt goed voorbereid. Een uur voor de training is hij al bezig met de ballen en de veldjes. Daardoor heeft hij tijdens de training alle aandacht voor het voetballen. Martin speelt veel wedstrijdjes. ''Omdat voetballers dan alles van het voetbal kunnen combineren. Afronden, dribbelen, combinaties, scoren, aanvallen, verdedigen. Het is alles door elkaar.''

Daan Veenemans

Een training onder leiding van Daan is een garantie voor een geslaagde voetbalmiddag. Als speler kan je een training verwachten met veel leuke partijvormen. Wil je weten welke soorten partijtjes worden gespeeld? Zet dan even een training van Daan in je agenda.

Remco Nieuwenhuis

Remco's roots liggen eigenlijk in het zaalvoetbal. De snelle, intensieve manier van voetballen die daarbij hoort vind je veelvuldig terug in zijn kicks-trainingen. Voor een korte drinkpauze maakt hij tijd, maar bereid je voor op een intensieve training. Remco houdt niet van technische trainerspraat en speelt het liefst zelf mee. Kein geloel!

Meza Kabanyane

Zuid-Afrikaans, Engels en Nederlands combineert Meza met een bonk energie. Zijn warming-up is een ware voetbal-bootcamp waarmee je fris aan de partijtjes kunt beginnen. En wat er ook gebeurd, Meza blijft altijd lachen.

Eerstvolgende trainingen

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Eerstvolgende toernooien

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies