icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

SV Rivierwijkers

Missing Mapbox GL JS CSS

Rivierwijkers is een bijzondere club. Een echte volksclub, al bestaat het ledenbestand tegenwoordig vooral uit studenten en ex-studenten. Plat Utregs en studentengrappen gaan hier hand in hand. En daar zijn ze trots op.

Sportpark Koningsweg ligt, anders dan de clubnaam doet vermoeden niet in de Utrechtse Rivierenwijk. Toen de club in 1947 werd opgericht was dat nog wel het geval, maar inmiddels zijn ‘De Wijkers’ verplaatst naar de Koningsweg. Rondom de Koningsweg zijn meerdere clubs actief. Naast Rivierwijkers ligt voetbalvereniging VSC, en aan de overkant van de weg liggen bekende clubs als Kampong, Sterrenwijk en Domstad Majella.

SV Rivierwijkers beschikt sinds kort over een nieuw kunstgrasveld. Het complex ligt direct achter de Galgenwaard en vanaf het veld is Utrechts’ trots dan ook duidelijk te zien. Rivierwijkers is een levendige club en met zestien seniorenteams (waarvan twee damesteams) kerngezond. Overdag wordt het sportpark gebruikt door de plaatselijke kinderopvang.

Kicks-coaches bij SV Rivierwijkers

Milton Vaarnold

Met al ruim 10 jaar trainerservaring bij selectie-elftallen weet Milton wel hoe hij een training moet verzorgen. Zijn kwaliteit is dat hij de oefeningen aanpast aan het niveau van de spelersgroep. Maak je klaar voor een pittige training, want hij zit erboven op. Hij wil dat iedereen na de training het gevoel heeft flink te hebben gesport.

Daan Veenemans

Een training onder leiding van Daan is een garantie voor een geslaagde voetbalmiddag. Als speler kan je een training verwachten met veel leuke partijvormen. Wil je weten welke soorten partijtjes worden gespeeld? Zet dan even een training van Daan in je agenda.

Meza Kabanyane

Zuid-Afrikaans, Engels en Nederlands combineert Meza met een bonk energie. Zijn warming-up is een ware voetbal-bootcamp waarmee je fris aan de partijtjes kunt beginnen. En wat er ook gebeurd, Meza blijft altijd lachen.

Eerstvolgende trainingen

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Eerstvolgende toernooien

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies