icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

DVVA

Missing Mapbox GL JS CSS

In de Amsterdamse Watergraafsmeer ligt Sportpark Drieburg. Een groot sportpark waar verschillende voetbalverenigingen naast elkaar liggen; JOS Watergraafsmeer, Taba, Wartburgia, De Meer en natuurlijk DVVA. DVVA (sinds 1931) is een vrolijke Amsterdamse voetbalclub met een ledenbestand van vooral (ex-)studenten Bij DVVA geloven ze in divers voetbalaanbod, want naast de 14 hondstrouwe herenteams, 4 damesteams plus zaalvoetbaltak, organiseren ze samen met kicks een minder traditionele manier van voetballen.

Kicks-coaches bij DVVA

Flip de Bruijn

Krullen, een baard en een hoop trainers-ervaring in binnen- en buitenland. Flip heeft het. In Ghana en Brazilië bracht hij een glimlach op de gezichten van jonge voetballers. Bij Kicks in Amsterdam laat hij volwassen mannen genieten van het spel. Flip levert de kwaliteit die je van kicks mag verwachten; 90 minuten voetballen terwijl alles perfect geregeld is.

Martin Gemin

Martin komt goed voorbereid. Een uur voor de training is hij al bezig met de ballen en de veldjes. Daardoor heeft hij tijdens de training alle aandacht voor het voetballen. Martin speelt veel wedstrijdjes. ''Omdat voetballers dan alles van het voetbal kunnen combineren. Afronden, dribbelen, combinaties, scoren, aanvallen, verdedigen. Het is alles door elkaar.''

Eerstvolgende trainingen

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Eerstvolgende toernooien

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies