icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

DVSU

Missing Mapbox GL JS CSS

DVSU, spelend in het zuidoosten van Utrecht op Sportpark Lunetten (in de gelijknamige Utrechtse wijk) is de club waar de allereerste kicks-training ooit plaats heeft gevonden. Die eerste training is allang geschiedenis en DVSU verwelkomt sindsdien iedere dinsdag en donderdag een trouwe groep kicks-voetballers. De club begon op hobbelige achterafveldjes in Utrecht-Oost maar beschikt tegenwoordig over vier verlichte kunstgrasvelden die zij samen met VVU Ardahanspor delen.

Kicks-coaches bij DVSU

Martin Gemin

Martin komt goed voorbereid. Een uur voor de training is hij al bezig met de ballen en de veldjes. Daardoor heeft hij tijdens de training alle aandacht voor het voetballen. Martin speelt veel wedstrijdjes. ''Omdat voetballers dan alles van het voetbal kunnen combineren. Afronden, dribbelen, combinaties, scoren, aanvallen, verdedigen. Het is alles door elkaar.''

Remco Nieuwenhuis

Remco's roots liggen eigenlijk in het zaalvoetbal. De snelle, intensieve manier van voetballen die daarbij hoort vind je veelvuldig terug in zijn kicks-trainingen. Voor een korte drinkpauze maakt hij tijd, maar bereid je voor op een intensieve training. Remco houdt niet van technische trainerspraat en speelt het liefst zelf mee. Kein geloel!

Meza Kabanyane

Zuid-Afrikaans, Engels en Nederlands combineert Meza met een bonk energie. Zijn warming-up is een ware voetbal-bootcamp waarmee je fris aan de partijtjes kunt beginnen. En wat er ook gebeurd, Meza blijft altijd lachen.

Daan Veenemans

Een training onder leiding van Daan is een garantie voor een geslaagde voetbalmiddag. Als speler kan je een training verwachten met veel leuke partijvormen. Wil je weten welke soorten partijtjes worden gespeeld? Zet dan even een training van Daan in je agenda.

Eerstvolgende trainingen

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Eerstvolgende toernooien

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies