icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

AVV SDZ

Missing Mapbox GL JS CSS

Kicks-coaches bij AVV SDZ

Armando Fabris

Mijn naam is Armando Fabris, 25 jaar en wonend in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd aan de Alo in Groningen en helemaal in to sport en in het bijzonder voetbal. Ik doe veel voor Ajax Camps & clinics en Ajax Life skills. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan als trainer/coach bij verschillende jeugdelftallen. Verder ben ik ambitieus en leergierig om zowel tactisch als technisch het meeste uit de Kickstrainingen te kunnen halen. Typerend voor mij als trainer: - veel partijvormen met hoge intensiteit. - technische principes waar het kan maar plezier is de basis.

Martin Gemin

Martin komt goed voorbereid. Een uur voor de training is hij al bezig met de ballen en de veldjes. Daardoor heeft hij tijdens de training alle aandacht voor het voetballen. Martin speelt veel wedstrijdjes. ''Omdat voetballers dan alles van het voetbal kunnen combineren. Afronden, dribbelen, combinaties, scoren, aanvallen, verdedigen. Het is alles door elkaar.''

Daniël Bartels

Overdag rent Daniël zich rot in de horeca. 's Avonds neemt hij wraak en laat hij anderen rennen. Jou dus. Daniël zegt dat hij graag een competite-element laat terugkomen in zijn trainingen. Dat past mooi bij de Kicks-ranking die we gebruiken om onze trainingen wat extra's te geven.

Eerstvolgende trainingen

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Eerstvolgende toernooien

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies