icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

ASV Arsenal

Missing Mapbox GL JS CSS

Voetballen op het terrein van Arsenal, tegenover het Olympisch stadion. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het mogelijk. ASV Arsenal is een club met geschiedenis. Zo had het Engelse Arsenal toestemming nodig van het Amsterdamse Arsenal om ‘Arsenal’ als naam te houden. De Amsterdammers gunden de Gunners hun naam en gaven toestemming. De club aan het Ijsbaanpad telt meer dan 20 seniorenelftallen (zaterdag en zondag) en zag nog steeds nieuwe kansen in kicks.

Voorzitter Wim Teuling: ‘Een tijd geleden werden we benaderd door Remco. Hij zocht een half veld om voetbaltrainingen op te organiseren. Eigenlijk hadden we nauwelijks ruimte beschikbaar, maar we hebben toch besloten om wat plek vrij te maken. Waarom? Het plan achter kicks was goed, daardoor heb ik er vertrouwen in. Dat we een deel van een (vol) trainingsveld inleveren voor voetballers die mogelijk geen lid van ons zijn is voor mij geen probleem. Vaste leden hebben we genoeg.’

‘We zien kicks als aanbod voor leden én niet-leden. Er zijn genoeg teams bij ons die een lage trainingsopkomst hebben. Voor hen biedt dit mogelijk uitkomst. Er is een enorme wildgroei op het gebied van trainingen door externe partijen, met name voor de jeugd. Daar heb ik weinig vertrouwen in omdat de kwaliteit sterk wisselt. Een aantal jaar geleden zijn wij daarom gestart met Arsenal Football Academy, waardoor clubloze voetballers uit de buurt wel kunnen trainen onder begeleiding. Die trainingen zaten altijd stampvol. En nu komt de KNVB met kicks, dat is superpositief. Voetballers hebben toch het liefst trainingen met een goede trainer en een hoge opkomst. Ik heb het daarom ook gepromoot onder alle aanvoerders van onze club. Verder gaan we het op de website zetten en stimuleren we de ouders van onze jeugdleden om mee te doen.’

‘kicks is een sociale manier van trainen. Het is vrijblijvend en voor een goede prijs.

Maar wat voor mij het belangrijkst is, is dat dit is opgezet vanuit de KNVB. De visie is goed en winst maken is niet het primaire doel. Daarom geloof ik in een mooie toekomst.’

Kicks-coaches bij ASV Arsenal

Justin Oosterveer

Het trainers-CV van Justin is behoorlijk uitgebreid. UEFA-C, UEFA-B en ervaring bij AZ bewijzen dat hij een uitstekende voetbaltraining kan geven. Gelukkig is Justin naast trainer zelf ook voetballer en kan hij zich inleven in een speler die speelt voor zijn plezier. Anderhalf uur intensief voetballen en daarna voldaan naar huis. Justin's training past perfect in jouw agenda.

Remco Nieuwenhuis

Remco's roots liggen eigenlijk in het zaalvoetbal. De snelle, intensieve manier van voetballen die daarbij hoort vind je veelvuldig terug in zijn kicks-trainingen. Voor een korte drinkpauze maakt hij tijd, maar bereid je voor op een intensieve training. Remco houdt niet van technische trainerspraat en speelt het liefst zelf mee. Kein geloel!

Flip de Bruijn

Krullen, een baard en een hoop trainers-ervaring in binnen- en buitenland. Flip heeft het. In Ghana en Brazilië bracht hij een glimlach op de gezichten van jonge voetballers. Bij Kicks in Amsterdam laat hij volwassen mannen genieten van het spel. Flip levert de kwaliteit die je van kicks mag verwachten; 90 minuten voetballen terwijl alles perfect geregeld is.

Rob Siebers

Rob is jeugdtrainer bij FC Weesp en maakt daarnaast als KNVB-trainer het Nederlandse pupillenvoetbal leuker. Hij doet je denken aan die vriendelijke jeugdtrainer uit de E-tjes. In de tijd dat je agenda nog niet vol zat met afspraken en je alle tijd had om te voetballen. Kalm en ervaren organiseert hij zijn kicks-trainingen. En zoals wel vaker met een ervaren trainer; hij laat je meer doen dan je denkt.

Armando Fabris

Mijn naam is Armando Fabris, 25 jaar en wonend in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd aan de Alo in Groningen en helemaal in to sport en in het bijzonder voetbal. Ik doe veel voor Ajax Camps & clinics en Ajax Life skills. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan als trainer/coach bij verschillende jeugdelftallen. Verder ben ik ambitieus en leergierig om zowel tactisch als technisch het meeste uit de Kickstrainingen te kunnen halen. Typerend voor mij als trainer: - veel partijvormen met hoge intensiteit. - technische principes waar het kan maar plezier is de basis.

Martin Gemin

Martin komt goed voorbereid. Een uur voor de training is hij al bezig met de ballen en de veldjes. Daardoor heeft hij tijdens de training alle aandacht voor het voetballen. Martin speelt veel wedstrijdjes. ''Omdat voetballers dan alles van het voetbal kunnen combineren. Afronden, dribbelen, combinaties, scoren, aanvallen, verdedigen. Het is alles door elkaar.''

Daniël Bartels

Overdag rent Daniël zich rot in de horeca. 's Avonds neemt hij wraak en laat hij anderen rennen. Jou dus. Daniël zegt dat hij graag een competite-element laat terugkomen in zijn trainingen. Dat past mooi bij de Kicks-ranking die we gebruiken om onze trainingen wat extra's te geven.

Eerstvolgende trainingen

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Eerstvolgende toernooien

Helaas geen voetbalaanbod gevonden!

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies