icon iDeal_betalen icon/social/instagram whatsapp select_toggle Created with Sketch. creditcard Created with Sketch.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wat kosten de activiteiten van Kicks?

Kicks organiseert twee type activiteiten: een training en een toernooi. De trainingen kosten 8 euro per keer. En als je kiest voor een strippenkaart krijg je tot 20% korting. De toernooien kosten 50 euro per team.

Kan ik Kicks een keer proberen?

Maar natuurlijk. Iedere nieuwe voetballer kan een training van Kicks eenmalig gratis uitproberen. Daarnaast zit je bij ons nooit vast aan lidmaatschappen voor een langere periode en kun je altijd per keer betalen.

Heb ik een team nodig om te kunnen voetballen?

Nee hoor, zowel op onze trainingen als toernooien ben je ook als individu van harte welkom. Of met een groepje vrienden, collega’s, zelfs je hele voetbalteam.

Hoe kan ik mijn vrienden uitnodigen voor Kicks?

Dat kan op verschillende manieren. Het leukst is om je vrienden uit te nodigen via een persoonlijke link bij de inschrijving voor een training. Zo verdien je zelf direct extra trainingscredits als je vrienden nog geen lid zijn van Kicks. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon een appje sturen. Of neem ze een keer mee naar een training. Gratis.

Waarom is Kicks opgericht?

Kicks is opgericht voor jou; de voetballer die zijn favoriete sport wil beoefenen wanneer het uitkomt. In de buurt, zonder lidmaatschapsverplichtingen en zelfs zonder voetbalteam. En dat vind je niet in het bestaande voetbalaanbod.

Wie zitten er achter Kicks?

Kicks is een initiatief van de KNVB.

Meest gestelde vragen over trainingen

Wat is Kicks?

Kicks is georganiseerd voetballen voor de liefhebber met een druk leven en een volle agenda. Jij kiest de locatie, het moment en de vorm die het beste bij jou passen. Je kunt alleen komen, of vrienden meenemen.

Hoeveel mensen komen er voetballen en wie zijn dat?

Minimaal 8, maximaal 16 voetballers. Mannelijke (oud-)voetballers, en per avond verschilt het wie er zijn. Sommigen komen alleen, andere in tweetallen of groepjes. Sommige trainen regelmatig, sommigen zijn nieuw. Kortom; een leuke mix van voetballers die komen voor hetzelfde: 90 minuten goed georganiseerd voetballen, zonder gedoe.

Wie is de coach en wat doet hij?

Elke speellocatie heeft zijn eigen coach. Onze coach is altijd een ervaren voetbaltrainer die ervoor zorg dat alles goed geregeld is, zodat jij 90 minuten lang alleen maar hoeft te voetballen. Hij zorgt voor snelle, afwisselende oefeningen en partijtjes, geeft tips (als je dat graag wil!). Hij houdt rekening met eventuele blessures en voorkomt dat trainingen er té fanatiek aan toe gaan. Dus geen sprintjes en technische trainerspraat, maar een leuke avond goed georganiseerd voetballen.

Wat is het niveau van de training?

Jouw niveau! Daar zorgt onze coach voor. Iedereen kan meedoen aan onze trainingen, en het zijn overwegend spelers met een aardige basis voetbalervaring. Natuurlijk zijn er verschillen in kwaliteit en conditie, maar de trainer zorgt ervoor dat je daar niets van merkt.

Moet ik zelf spullen meenemen?

Ja, in ieder geval sportkleding en voetbalschoenen (geschikt voor kunstgras). Omkleden en douchen kan ook altijd bij ons. Neem in dat geval de spullen die je daarvoor nodig hebt mee. We spelen op kunstgras.

Volg Kicks

Word fan van Kicks en hoor als eerste alles over nieuwe activiteiten en speellocaties bij jou in de buurt.

Wij maken gebruik van cookies